محتوای خبری دانشکده مجازی

بازدید اعضای هیات علمی دانشکده توانبخشی از واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی

دکتر فراهانی معاون آموزشی دانشکده توانبخشی با همراهی مدیران گروه و اعضای هیات علمی این دانشکده از استودیوی تصویربرداری و اتاق آکوستیک واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی بازدیدكردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي دانشكده مجازی، در این بازدید که شنبه 6 آذرماه سال 95 صورت گرفت، دکتر مرعشی معاون مجازی سازی، گزارش مبسوطي از روند فعاليت ­هاي مجازی سازی، سامانه­ ها و رشته هاي مجازي، واحد تولید محتوای الکترونیکی و اتاق آكوستيك دانشکده مجازی ارائه کرد که مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.
در اين نشست كه در راستاي ايجاد ارتباط با دانشكده توانبخشی در خصوص توسعه برنامه­ هاي مجازي این دانشکده و بكارگيري راه­كارهاي عملي و استفاده از امكانات و نرم افزارهاي دانشكده مجازي انجام شد، دو دانشكده مجازي و توانبخشی تعاملات جديد خود در ارتباط با توسعه فعالیت­های مجازي دانشكده توانبخشی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
گفتني است مدیران گروه­های­ آموزشی دانشكده توانبخشی در اين بازديد از نزديك با فرآيند تولید محتوای الکترونیکی و كليه سامانه هاي دانشكده مجازي آشنا شدند.

آذر شهبازی

آذر شهبازی