محتوای خبری دانشکده مجازی

برگزاری اولین جلسه کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل با موضوع اطفای حریق ویژه کارکنان دانشکده مجازی

واحد مدیریت خطر، حوادث و پدافند غیرعامل دانشکده مجازی اولین دوره آموزشی اطفاءحریق را ویژه کارکنان این دانشکده برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، اولین جلسه کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل با موضوع اطفای حریق روز یکشنبه 31 شهریور 98 در محل ایستگاه 40 سازمان آتش نشانی تهران برگزار شد.
در این کارگاه یکی از کارشناسان سازمان آتش نشانی آموزش های لازم را به صورت تئوری و  فشرده ارائه کرد. سپس افراد برای تمرین عملی به محوطه فضای باز سازمان رفته و در محلی که برای روشن کردن آتش در نظر گرفته شده؛ اقدام به خاموش کردن آتش با خاموش کننده های دستی نمودند. این کارگاه اولین تمرین علمی و عملی اطفاء حریق در راستای برنامه های تیم پدافند غیر عامل دانشکده مجازی بود که طبق دستورالعمل های دفتر پدافند غیر عامل دانشگاه، روند ادامه جلسات آموزشی و تمرینی در طول سال برای کارکانان دانشکده مجازی بصورت مستمر خواهد بود.

خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده
 عکاس: مهدی اللهیاری