محتوای خبری دانشکده مجازی

برگزاری جلسه به اشتراک گذاری تجارب و دستاوردهای سفرهای علمی دانشجویان دانشکده مجازی

جلسه به اشتراک گذاری تجارب و دستاوردهای سفرهای علمی دانشجویان دانشکده مجازی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، در راستای به اشتراک گذاری تجارب دانشجویانی که به نمایندگی از دانشکده مجازی در سفرهای برنامه ریزی شده خارجی شرکت کرده بودند؛ جلسه ای با حضور دانشجویان این دانشکده طی هفته چهارم دی 98 در سالن شورای دانشکده مجازی برگزار شد.
در این جلسه گزارشی از سفر به دانشگاه کمرینوی ایتالیا در قالب پروژه اراسموس پلاس (تبادل دانشجو )؛ توسط سروش احمدی و هانیه محمد علیزاده دانشجویان دکترای داروسازی عمومی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهر ان که همزمان در مقطع ارشد آموزش پزشکی دانشکده مجازی نیزدر حال تحصیل هستند گزارش سفر خود را به زبان انگلیسی ارائه دادند.
عکس و خبر: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی