محتوای خبری دانشکده مجازی

برگزاری جلسه معارفه دکتر علامه سرپرست جدید دانشکده مجازی با کارکنان این دانشکده

جلسه معارفه دکتر سید فرشاد علامه سرپرست جدید دانشکده مجازی و اعضای هیئت علمی و کارشناسان این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، جلسه معارفه سرپرست جدید دانشکده مجازی و اعضای هیئت علمی و کارشناسان این دانشکده با حضور دکتر سید فرشاد علامه رئیس و جمعی از اعضای هیئت‌علمی و کارشناسان سه شنبه 3 اسفند 1400 در سالن شورای دانشکده مجازی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ادامه روند فعالیت های دانشکده مجازی پیرامون موضوعات جدید و کاربردهای روش های نوین مجازی در راستای اهداف آموزشی دانشگاه، گسترش منطقی مجازی سازی و تولید محتوا، معرفی اعضای هیئت علمی و کارشناسان و پیشنهادات جدید؛ بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه پیش از این دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر سیدفرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه را با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشکده مجازی منصوب کرد.

آذر شهبازی

آذر شهبازی