محتوای خبری دانشکده مجازی

برگزاری نشست معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل دانشگاه با معاون بین الملل دانشکده مجازی

نشست مشترک معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل دانشگاه با معاون بین الملل دانشکده مجازی در راستای تشریح فعالیت های کمیته دانشجویی بین الملل برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، در این نشست که نیمه دوم تیر 98 و در دانشکده مجازی صورت گرفت؛ دکتر الهه متوسلی معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل دانشگاه با دکتر ریتا مجتهدزاده معاون بین الملل دانشکده مجازی درخصوص فعالیت های کمیته دانشجویی بین الملل به بحث و تبادل نظر پرداختند.
توضیح اینکه در این جلسه ضمن معرفی فعالیتهای دانشکده مجازی، پیشنهاد تشکیل کمیته دانشجویی در دانشکده مجازی، مجازی سازی فعالیتهای کمیته دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل، برگزاری کارگاه برای دانشجویان در راستای آشنایی بیشتر با فعالیتهای مجازی، تهیه و تدوین سرفصل وظایف و اهداف فعالیتهای دانشجویی به صورت مجازی و بازدید از واحد تولید محتوا  صورت گرفت.
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی