محتوای خبری دانشکده مجازی

برگزاری کارگاه توانمندسازی "Network +" ویژه کارشناسان دانشکده مجازی

کارگاه توانمندسازی کارشناسان واحدهای تولید محتوا، پژوهشی و IT دانشکده مجازی با موضوع "Network +" برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، در راستای ارتقای توانمندسازی کارشناسان دانشکده مجازی، کارگاه " Network +" در هفته اول بهمن 98 برگزار شد.
در حال حاضر پيشرفت روزافزون شبکه هاي کامپيوتری و استفاده از آن در ادارات، سازمان ها و حتي منازل، افراد مختلف بويژه علاقمندان به کامپيوتر را ملزم به یادگیری مباحث شبکه کرده است. گذراندن دوره آموزشی Network + افراد را قادر می سازد تا قدم اول را برداشته و به دنیای قدرتمند شبکه های کامپیوتری وارد شوند. به همین جهت دانشکده مجازی دوره آموزشی Network + را برای توانمند سازی کارشناسان واحدهای تولید محتوا، پژوهشی و IT این دانشکده در نظر گرفته است.
لذا کارشناسان باتجربه موضوعات تخصصی را که آموزش می بینند به کارشناسان دیگر آموزش می دهند و انتقال تجربه می کنند.
در این کارگاه که با تدریس مهندس محدثه زهری و به صورت مستمر ادامه خواهد داشت؛ شرکت کنندگان با مباحث زیر آشنا شدند:
ـ آشنایی با انواع شبکه
ـ بررسی کابل های شبکه و کارگاه عملی
ـ توپولوژی و ساختار فیزیکی شبکه
ـ آشنایی با سخت افزار های شبکه (Switch & Router)
ـ آشنایی کامل با مدل مرجع  OSI
ـ آشنایی با پروتکل های  TCP / IP