محتوای خبری دانشکده مجازی

بلوک حضوری رشته های یادگیری الکترونیکی و تکنولوژی آموزشی دانشکده مجازی برگزار شد

گروه یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی بلوک حضوری نیمسال دوم 98-97 رشته های کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی و تکنولوزی آموزشی این دانشکده را برگزار کرد.

گالری عکس روز اول
گالری عکس روزهای دوم و سوم
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، بلوک حضوری نیمسال دوم 98-97 رشته های کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی و تکنولوزی آموزشی طی سه روز متوالی در خرداد 98 برگزار شد.
در این برنامه دانشجویان در کلاس ها و کارگاه های حضوری اصول و مبانی طراحی آموزشی، مدیریت و رهبری، طراحی زیر ساخت های آموزش در علوم پزشکی، اصول و مبانی ابزارها و فناوری های شناخت و یادگیری، نظریه ها و مدل های ارزشیابی برنامه، Story line، زبان پیشرفته، چگونه در پنج دقیقه انیمیشن آموزشی بسازیم؟، طراحی پژوهش کاربردی در یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی و ژورنال کلابQuality Indicators for Auditing on-Line Teaching in European Universities شرکت کردند.
توضیح اینکه در ابتدا و پایان هر ترم تحصیلی دانشکده مجازی، دانشجویان به صورت حضوری در بلوک حضوری رشته های خود شرکت می کنند.
خبرنگار و عکاس: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی