محتوای خبری دانشکده مجازی

به مناسبت هفته سلامت زنان جشنواره غذا در دانشکده مجازی برگزار شد

دانشکده مجازی به مناسبت هفته سلامت زنان، جشنواره غذا برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، این جشنواره با حضور مسئولان، اعضای هیئت علمی، کارشناسان و کارکنان این دانشکده طی هفته سوم آبان 98 در راستای برنامه‌های هفته سلامت زنان برگزار شد.
این جشنواره با رویکرد غذای سنتی سالم و ایرانی برگزارشد و شرکت کنندگان با تنوع غذایی در این جشنوراه شرکت کردند. داوران با شاخص هایی چون: تزیین و نحوه ارائه، طعم و عطر، سلامت غذا و خلاقیت و ابتکار؛ غذاهای حاضر در جشنواره را بررسی و سه غذای برتر را معرفی کردند.
نفر اول: سعید اردلان از حوزه پشتیبانی دانشکده مجازی ـ با غذای مرغ دودی
نفر دوم: سیده کاملیا داودزاده از حوزه ریاست دانشکده مجازی ـ با غذای میرزاقاسمی
نفر سوم: فهیمه خدمت کن از حوزه اداری مالی ـ با غذای کوفته تبریزی
توضیح اینکه داوری این مسابقه را دکتر آیین محمدی و دکتر میترا قریب اعضای هیئت علمی دانشکده مجازی برعهده داشتند.
عکاس: مریم تک، کاملیا داودزاده

آذر شهبازی
تهیه کننده:

آذر شهبازی