محتوای خبری دانشکده مجازی

جلسه توجیهی مجازی سازی برنامه های مانا در دانشکده مجازی برگزارشد

جلسه توجیهی مجازی سازی برنامه های مانا (مراقبت هاي ادغام یافته ناخوشی های اطفال)در سالن شورای دانشکده مجازی برگزارشد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومي دانشكده مجازي؛ اين جلسه با حضور دكتر شريعتي معاون بهداشت دانشگاه، دكتر برکاتی رئیس اداره سلامت کودکان، دكتر مرعشی معاون مجازی سازی دانشکده مجازی، دكتر ذوالفقاری مدیر گروه یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی و مهمانان مدعو در تاريخ سه شنبه 29 تیرماه 95 در سالن شورای دانشكده مجازي برگزار شد.
در این جلسه حاضران در خصوص گسترش برنامه هاي مجازي معاونت بهداشت و مجازی سازی برنامه های مانا به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است مانا یک برنامه راهبردي ادغام یافته است براي تشخیص و درمان عمده ترین بیماري هاي دوران کودکی که به توصیه سازمان جهانی بهداشت و به منظور کاهش مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در کشورهاي در حال توسعه سفارش شده است.
مانا عوامل مختلفی که کودکان را در معرض خطر جدي قرار می دهد مد نظر قرار داده و به تشخیص و درمان بیماري ها می پردازد.
به عبارت دیگر مانا به تمامیت سلامت کودك می نگرد نه فقط به بیماري خاص او و علاوه بر درمان بیماري کنونی و بهره جویی از فرصت هاي از دست رفته براي ارائه خدمات پیشگیري اولیه، خانواده ها را در درمان کودك در منزل به شکلی درگیر می سازد./ق

آذر شهبازی

آذر شهبازی