محتوای خبری دانشکده مجازی

جلسه مهرماه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده مجازی برگزار شد

معاونت آموزشی دانشکده مجازی، جلسه شورای تحصیلات تکمیلی این دانشکده را برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، جلسه شورای تحصیلات تکمیلی این دانشکده با حضور دکتر دکتر میترا ذوالفقاری، دکتر میترا قریب، دکتر آزیتا خیل تاش، دکتر علیرضا آتشی، دکتر محبوبه خباز مافی نژاد، دکتر سمیه برجعلی لو طی هفته سوم مهر ماه 98 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.
در این جلسه پروپوزال مهدی رعدآبادی با عنوان "بررسی نگرش نسبت به ایمنی بیمار و ارتباط آن با حرفه ای گری در دستیاران دانشگاه علوم پزشکی یزد"، پروپوزال دکتر فریبا بهروزی با عنوان "بررسی شیوع اختلال نگرش به خوردن در زنان باردار تحت پوشش مرکز سلامت جامعه شهید رجایی" و پروپوزال سهیلا فتحعلی زاده با عنوان "بررسی تاثیر حمایت آنلاین همتایان بر تنظیم هیجان والدین و خودکارآمدی در امر فرزندپروری در مراقبین سلامت شهر مشهد 1398" مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
همچنین با درخواست تمدید سنوات دانشجویان ورودی 95 تکنولوژی آموزشی با توجه به حضوری بودن دوره موافقت شد.
عکس و خبر: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی