محتوای خبری دانشکده مجازی

حضور نمایندگان دانشکده مجازی در شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت

در حاشیه شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، کارشناسان دانشکده مجازی با همکاری بهورزان معاونت بهداشت دانشگاه؛ زیرساخت خانه بهداشت مجازی را آماده سازی و راه اندازی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، زیرساخت خانه بهداشت مجازی در شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (۲۲ تا ۲۵ مهر ۹۸) راه اندازی شد.
در این طرح؛ زیرساخت راه اندازی سیستم مراقبت های اولیه سلامت (پرونده الکترونیک سلامت) در خانه بهداشت مجازی توسط دانشکده مجازی و با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه، همراه با معرفی برنامه ها و فعالیت های خانه بهداشت در ایران اسلامی، توسط کارشناسان دانشکده مجازی و بهورزان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر آماده سازی شد.
سیستم مراقبت های اولیه سلامت در ایران می تواند به همه مردم خدمات سلامت را فارغ از محل زندگی و گروه های سنی ارائه کند و خانه بهداشت مجازی می تواند در همه نقاط کشور در دسترس عموم قرار گیرد.
خبر: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی