محتوای خبری دانشکده مجازی

دانشکده مجازی سمپوزیوم یکروزه ویروس زیکا را به‌صورت وبینـار برگزار کرد

سمپوزيوم يكروزه ويروس زيكا با عنوان واقعيت هاي علمي و چالش ها با همكاري دانشكده مجازي به‌صورت وبينار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده مجازي، دانشكده مجازي اين سمپوزيوم را براي كساني كه موفق به شركت و حضور نشدند به‌صورت وبينار و به‌صورت آنلاين پخش كرد. همچنين شرکت‌کنندگان در سالن از طريق ارتباط اینترنتی با دكتر ديويد هيمن مشاور سازمان جهاني بهداشت در ارتباط بودند.
تعداد كل ترمينال‌هاي حاضر در وبينار حدود 100 پايانه بود و در زمان برگزاري با قطعي يا مشكلي ايجاد نشد و کاربران مجازی ضمن تبادل نظر و پرسش ها و پاسخ های خود را بصورت وبینار مطرح کردند.
توضیح اینکه در اين سمینار متخصصان و صاحب‌نظران در رابطه با اپيدميولوژي، ویروس‌شناسی، پيشگيري، تشخیصي، علائم باليني، اخلاق پزشكي و سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت بهداشت به ایراد سخنرانی پرداختند.
سمپوزيوم یک‌روزه ويروس زيكا، با عنوان واقعیت‌های علمي و چالش‌ها همراه با امتياز باز‌آموزي پنج‌شنبه 6 خرداد 95 به همت گروه ايمونولوژي دانشكده پزشكي و با همكاري مركز مديريت بیماری‌های واگير وزارت بهداشت، كميته كشوري زيكا و سازمان جهاني بهداشت با پخش به‌صورت وبينار در تالار ابن‌سینا برگزار شد./ق

آذر شهبازی

آذر شهبازی