محتوای خبری دانشکده مجازی

دانشکده مجازی سومین وبینار بین المللی فناوری های نوین در آموزش پزشکی را با موضوع شبیه سازی در آموزش پزشکی برگزار می‮ کند‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، در این وبینار که با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه برگزار می شود؛ موضوع شبیه سازی در آموزش پزشکی مورد بررسی قرار می گیرد.
دکتر لالیت گرک از دانشگاه مالتا، دکتر فردین عمیدی، دکتر شادی اسدزندی، دکتر آیین محمدی و سروش احمدی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر شعله بیگدلی از دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهارشنبه 16 سپتامبر مصادف با 26 شهریور 99 از ساعت 14:30 تا 16:30 به وقت تهران ارائه خواهند داشت و شرکت برای عموم علاقه مندان علاوه بر شرکت کنندگان کارگاه MediTec آزاد و رایگان است.
برای اطلاعات بیشتر به سایت انگلیسی دانشکده مجازی https://etums.tums.ac.ir/en  مراجعه کنید.
  لینک ثبت نام برای شرکت در وبینار

آذر شهبازی