محتوای خبری دانشکده مجازی

دانشکده مجازی نشست علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی با رویکرد ابعاد و الزامات را برگزار می کند

دانشکده مجازی با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا) چهارمین نشست علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی با رویکرد ابعاد و الزامات را بصورت وبینار برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، سخنرانی علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی با رویکرد ابعاد و الزامات با ارائه دکتر عیسی رضایی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دوشنبه اول مهر 98 ساعت 15 تا 16 در سالن شورای این دانشکده بصورت وبینار برگزار می شود.
توضح اینکه حضور برای عموم آزاد است و به شرکت کنندگان در این نشست گواهی ارائه می شود.
مکان برگزاری نشست: تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، بن بست دولتشاهی، دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه چهارم
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی