محتوای خبری دانشکده مجازی

دانشکده مجازی نشست وبیناری آموزش پلت فرم های مجازی را برگزارکرد

نشست وبیناری آموزش پلت فرم های فضای مجازی با حضور بیش از 130 عضو هیئت علمی و مخاطبان علاقه مند به این حوزه، به میزبانی دانشکده مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، این دانشکده کارگاه آموزشی پلت فرم های فضای مجازی ویژه اعضای هیئت علمی و مخاطبان علاقه مند را در هفته دوم آذر 99 برگزار کرد.
در این نشست دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک و سرپرست زیرساخت های دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص پلت فرم های مجازی و آشنایی با فضای کاربری به عنوان ارائه کننده یا اپراتور، آموزش آنلاین با محوریت رفع مشکلات کاربران از قبیل تنظیمات میکروفون، پخش صدا، عدم اتصال وب کم، تست اولیه سیستم رایانه و موبایل، اشتراک گذاری فایل ها، محدودیت ها و تجهیزات مورد نیاز برای بهره برداری از بسترهای مجازی و ... به ارائه بحث پرداخت.
توضیح اینکه راهنمای استفاده از امکانات آموزش مجازی به تفکیک سامانه نوید، خدمات اسکای روم، ادوبی کانکت، بیگ بلوباتن، راهنمای ساخت ویدئو و محتوای الکترونیکی توسط استادان و معرفی گروه های پشتیبانی از اعضای هیات علمی و دانشجویان در سایت دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اختیار مخاطبان است.

آذر شهبازی

آذر شهبازی