محتوای خبری دانشکده مجازی

دانشکده مجازی نشست وبیناری کدهای اخلاقی در سلامت از راه دور را برگزار کرد

دهمین نشست علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی با عنوان " کدهای اخلاقی در سلامت از راه دور" با حضور بیش از 160 مخاطب علاقه مند به این حوزه و به میزبانی دانشکده مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، این دانشکده با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا) سخنرانی علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی را در ادامه اهداف بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی با عنوان " کدهای اخلاقی در سلامت از راه دور" ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار کرد.
در این نشست که هفته چهارم شهریور 99  برگزار شد؛ دکتر علیرضا آتشی، عضو هیات علمی گروه سلامت الکترونیک و معاون پژوهشی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص Telemedicine (انجام خدمات تشخیص و درمان پزشکی با استفاده از فناوری های ارتباطات و اطلاعات در حالاتی که بین برخی از اعضای تیم درمان و بیماران فاصله زمانی یا مکانی وجود داشته باشد)، تاریخچه و انواع آن، مشکلات و موانع، سناریوها و کاربردهای پزشکی از راه دور، اینترنت اشیا، راه اندازی سیستمهای تله مدیسین، نکات وچالش های اخلاقی، رازداری و حریم خصوصی، تعهد حرفه ای و مباحث قانونی در پزشکی از راه دور به ارائه بحث پرداخت.
وی به اهداف تله مدیسین اشاره کرد و گفت: بهبود مراقبت از بیمار، ایجاد عدالت اجتماعی در حیطه سلامت، بهبود دسترسی و مراقبت پزشكی برای نواحی روستایی و نواحی محروم، دسترسی بهتر به پزشكان برای مشاوره، در دسترس قرار دادن امكانات برای پزشكان جهت هدایت معاینات خودكار، كاهش هزینه های مراقبت های پزشكی،  سفرها، انتقال بیمار و اسكان وی در مركز درمانی، ایجاد خدمات مراقبت پزشكی مثل غربالگری (در سطح جغرافیایی و جمعیتی وسیع)، كاهش نقل و انتقال بیماران به مراكز درمانی و در نتیجه کاهش اتلاف زمان و هزینه بیمار، ایجاد فضای مراقبت مدیریت شده در بیمارستان ها و مراكز درمانی از جمله اهدافی است که با موضوع تله مدیسین میتواند مورد استفاده محققان علاقمند قرار گیرد.‌

توضیح اینکه در انتهای جلسه به تمامی سوالات، چالشها و ابهامات شرکت کنندگان در موضوع کدهای اخلاقی در سلامت از راه دور پاسخ داده شد. نشست های اخلاق در یادگیری الکترونیک  به صورت ماهانه در روزهای دوشنبه آخر ماه به طور منظم برگزار میشود و حضور برای عموم رایگان و آزاد است. برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده مجازی etums.tums.ac.ir مراجعه کنید.

آذر شهبازی

آذر شهبازی