محتوای خبری دانشکده مجازی

دوره آموزشی مجازی و رایگان ملاحظات پزشکی ورزشی دویدن و انتخاب کفش مناسب برگزار می شود

دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همراهی هیئت پزشکی ورزشی استان تهران و انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران؛ دوره آموزشی مجازی «ملاحظات پزشکی ورزشی دویدن و انتخاب کفش مناسب» را برای مربیان و ورزشکاران برگزار می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، این دوره با پشتیبانی فنی و فراهم کردن بستر مجازی توسط این دانشکده با همراهی هیئت پزشکی ورزشی استان تهران و انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران برگزار می شود.
دوره ملاحظات پزشکی ورزشی دویدن و انتخاب کفش مناسب به صورت رایگان و برای مربیان و ورزشکاران، به صورت آنلاین دوشنبه 29 اردیبهشت 1399، از ساعت17 تا 19 برگزار خواهد شد.
لینک شرکت در دوره در سایت http://tehran-sportmedicine.ir، گزینه " آموزش مجازی هیات" قابل دریافت می باشد.
شرکت در این دوره رایگان است و افرادی که مایل به دریافت گواهی معتبر از سوی هیئت پزشکی ورزشی استان تهران می باشند، مبلغ 500 هزار ریال (پنجاه هزار تومان) به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۶۷۶۲۷ به نام هیئت پزشکی ورزشی استان تهران واریز کرده و اطلاعات فردی (نام، نام خانوادگی و کد ملی) به همراه عکس پرسنلی و عکس کارت ملی، فیش واریزی و بیمه ورزشی را به ایمیل کمیته آموزش به آدرس زیر ارسال نمایند:

heyatpezeshki.tehedu@gmail.com

توضیح اینکه برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 77525815، 77632220 ـ 021 داخلی 113 تماس بگیرید.

آذر شهبازی

آذر شهبازی