محتوای خبری دانشکده مجازی

فراخوان پذیرش اعضای هیئت علمی و دانشجویان استعداد درخشان برای تحصیل در دانشکده مجازی

دانشکده مجازی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های "یادگیری الکترونیکی" و "آموزش پزشکی" دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، نظر به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برای توانمندسازی اعضای هیات علمی؛ دانشکده مجازی از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و دانشجویان استعداد درخشان در سال تحصیلی 1400-1399 در مقطع کارشناسی ارشد رشته های "یادگیری الکترونیکی" و "آموزش پزشکی" بدون نیاز به شرکت در آزمون سراسری دانشجو می پذیرد.
پذیرش از طریق آزمون آنلاین، مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان در مرداد 99 می باشد. علاقه مندان تا 10 مرداد 99 فرصت دارند به صورت آنلاین از طریق لینک reg.tums.ac.ir  ثبت نام کرده و مدارک خود را ارسال کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر، فراخوان پذیرش  آموزش پزشکییادگیری الکترونیکی را مطالعه و یا به سایت دانشکده مجازی  http://etums.tums.ac.ir مراجعه کنید.
شماره های تماس برای پیگیری بیشتر 42036001 داخلی 204 و 206 است.

آذر شهبازی

آذر شهبازی