محتوای خبری دانشکده مجازی

فراخوان پذیرش اعضای هیات علمی برای تحصیل در دانشکده مجازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، نظر به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برای توانمندسازی اعضای هیات علمی؛ دانشکده مجازی از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به تعداد محدود در مقطع کارشناسی ارشد رشته های "یادگیری الکترونیکی" و "آموزش پزشکی" دانشجو می پذیرد.
پذیرش از طریق مصاحبه علمی ساختارمند و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی در شهریور 98 و بدون نیاز به شرکت در آزمون کتبی با اولویت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.
علاقمندان تاپایان وقت اداری 31 مرداد 98 فرصت دارند به صورت آنلاین از طریق لینک reg.tums.ac.ir مدارک خود را ارسال نموده و ثبت نام نمایند. مهلت ثبت نام تمدید نمی شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر، فراخوان پذیرش آموزش پزشکییادگیری الکترونیکی را مطالعه نمایید یا به سایت دانشکده مجازی etums.tums.ac.ir  مراجعه و یا با شماره تلفن 88965909 تماس بگیرید.
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی