محتوای خبری دانشکده مجازی

مدیر روابط عمومی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در دو بازه زمانی مختلف از مرکز واکسیناسیون کرونای دانشکده مجازی بازدید کردند

دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر محمدرضا سلمانی رییس مرکز بهداشت جنوب تهران طی دو بازدید جداگانه از ستاد واکسیناسیون کرونا در دانشکده مجازی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر محمدرضا سلمانی رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران روز در شهریور ماه ۱۴۰۰ طی بازه های زمانی مختلفی از مرکز واکسیناسیون کرونای دانشکده مجازی بازدید کردند و روند واکسیناسیون در این دانشکده را خوب ارزیابی نمودند.
مرکز واکسیناسیون کرونای دانشکده مجازی به عنوان کوچک ترین دانشکده دانشگاه با 3 تیم در حال ارائه خدمات برای تزریق واکسن کرونا به مردم است.
این سایت واکسیناسیون در منطقه 6 تهران به آدرس: بلوار کشاورز، خیابان نادری، بن بست دولتشاهی، پلاک 2 واقع شده که با ظرفیت حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر روزانه از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر در خدمت هم وطنان عزیز است.

آذر شهبازی

آذر شهبازی