محتوای خبری دانشکده مجازی

مسئولان کمیته های فنی، اجرایی، روابط عمومی، تبلیغات و امور هماهنگی ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت منصوب شدند

دکتر رضا فریدی مجیدی، رئیس دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت، در احکامی مجزا مسئولان کمیته های فنی، اجرایی، روابط عمومی، تبلیغات و امور هماهنگی ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت منصوب کرد، این همایش در بستر آنلاین دانشکده مجازی 6 و 7 بهمن 99 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، دکتر رضا فریدی مجیدی، رئیس دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت، در احکامی مجزا مسئولان کمیته های فنی( مهندس ندا کریم)، اجرایی (دکتر زهرا سادات ذبیحین پور جهرمی)، روابط عمومی (سیده کاملیا داودزاده)، تبلیغات (آیدا محرمی بخشایشی) و امور هماهنگی (سعیده سلطانی) ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت منصوب کرد.

در متن این احکام آمده است:

سرکار خانم مهندس ندا کریم
سرکار خانم دکتر زهرا سادات ذبیحین پور جهرمی
سرکار خانم سیده کاملیا داودزاده
سرکار خانم آیدا محرمی بخشایشی
سرکار خانم سعیده سلطانی

با سلام و احترام
به موجب این ابلاغ به عنوان "مسئول اجرایی فنی، مسئول اجرایی فن بازار، مسئول کمیته روابط عمومی، مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی و مسئول کمیته هماهنگی و امور اجرایی ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت" منصوب می شوید. توفیق روزافزون سرکارعالی را در انجام امور محوله در راستای تحقق اهداف این همایش از خداوند متعال خواستارم.
دکتر رضا فریدی مجیدی
رئیس دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت دانشکده مجازی یا سایت ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت مراجعه کنید.

آذر شهبازی

آذر شهبازی