محتوای ویدئویی

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با استاد ۱۰۱ ساله

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دیدار عصر یکشنبه 12 تیر 1401 دکتر هرمز شمس استاد چشم‌پزشکی دانشگاه هم حضور داشت.
دکتر پیروز در سال 1325 در رشته چشم‌پزشکی فارغ‌التحصیل شد و 70 سال طبابت کرد و حدود 34 سال است که بازنشسته شده است.
وی در حاشیه این نشست با ابراز خرسندی از دیدار با رئیس دانشگاه گفت: خوشبختانه دکتر قناعتی با درخواست‌های ما موافقت کردند و قول همکاری دادند.
استاد 101 ساله دانشگاه با اشاره به ساخت بیمارستان، مدرسه و درمانگاه در لاهیجان و بخشیدن زمین خود به نفع سالمندان شهرش افزود: در تهران نیز سهم خودم در بیمارستان کسری را به‌صورت رایگان به بیمارستان فارابی دادم تا کمکی برای ساختمان پژوهشی این بیمارستان کرده باشم.
دکتر پیروز در پایان گفت: کار پزشکی، بسیار شریف، خطیر و بزرگ است و کسی که طبیب می‌شود باید همه توان خودش را در راه معالجه بیمار و بهداشت مردم صرف کند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی