پیام های رئیس دانشگاه

پیام تبریک رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به سرپرست دانشگاه

دکتر سید علیرضا مرندی در نامه‌ای به دکتر حسین قناعتی انتصاب وی را به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت. دکتر قناعتی هم در پاسخ نوشت: همگی مسئول هستیم تا آنچه را در توان داریم در زمینه‌های مختلف ازجمله عرصه‌های اجرایی، باهدف ارتقاء و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و به‌ویژه نظام سلامت میهن عزیزمان به‌کارگیریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن نامه دکتر مرندی به شرح زیر است:
بسمه‌تعالی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر حسین قناعتی
سلام‌علیکم
با احترام انتصاب شایسته جنابعالی به‌عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران را تبریک عرض می‌کنم.
از درگاه ایزد منان برایتان توفیق خدمت بیشتر به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آرزومندم.
دکتر سید علیرضا مرندی
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی

دکتر قناعتی هم در پاسخ به نامه رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نوشت:

استاد ارجمند جناب آقای دکتر مرندی
رئیس محترم فرهنگستان علوم پزشکی
با سلام و احترام
 ضمن تشکر و سپاسگزاری از پیام تبریک و اظهار لطف حضرت‌عالی، به مصداق حدیث شریف «کلّکم راعٍ و کلّکم مسئولٌ» همگی مسئول هستیم تا آنچه را در توان داریم در زمینه‌های مختلف ازجمله عرصه‌های اجرایی، باهدف ارتقاء و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و به‌ویژه نظام سلامت میهن عزیزمان به‌کارگیریم.
 امیدوارم با استفاده از راهنمایی‌های ارزشمند و تجربیات گران‌سنگ اساتید بزرگواری همچون جنابعالی، بتوانیم نقش خود را آنچنان که مورد رضای حق‌تعالی است ایفاء نماییم.
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه