پیام های رئیس دانشگاه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر غلامرضا میرسپاسی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دکتر غلامرضا میرسپاسی، استاد پیشکسوت و عضو بازنشسته گروه روان پزشکی بیمارستان روزبه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بقاء مختص ذات یگانه اوست
خبر درگذشت دکتر غلامرضا میرسپاسی، استاد پیشکسوت و عضو بازنشسته گروه روان پزشکی بیمارستان روزبه موجب تاسف و تالم گردید.
فقدان این استاد ارزشمند که تا آخرین لحظات حیات، در امر آموزش، پژوهش و همچنین کمک به درمان بیماران، فعالیت داشتند را به خانواده محترم ایشان، دانشجویان و دانشگاهیان، خصوصا همکاران ایشان در بیمارستان روزبه تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن فقید سعید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم و سایر بازماندگان محترم، صبر، شکیبائی و طول عمر همراه با سلامتی، عزّت و سربلندی مسئلت می نمایم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه
زندگی نامه و مصاحبه استاد در تاریخ شفاهی دانشگاه

مهدی  گلپایگانی