پیام های رئیس دانشگاه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر فاطمه نادعلی

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دکتر فاطمه نادعلی دانشیار گروه آموزشی علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی را به خانواده‌اش تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

خانواده محترم مرحومه سرکار خانم دکتر فاطمه نادعلی
با سلام و احترام
خبر درگذشت همکار ارجمند و پرتلاش سرکار خانم دکتر فاطمه نادعلی دانشیار گروه آموزشی علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی موجب تأسف و تألم گردید.
فقدان این همکار ارزشمند را به خانواده محترم ایشان، شاگردان ارجمند و دانشگاهیان گرامی خصوصاً همکاران ایشان در گروه علوم آزمایشگاهی و دانشکده پیراپزشکی تسلیت عرض می‌کنم.
از خداوند منان برای ایشان غفران و رحمت واسعه و برای خانواده گرامی، همکاران و شاگردان آن مرحومه صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.
دکتر عباسعلی کریمی
 رئیس دانشگاه
توضیح اینکه مراسم تشییع ساعت 10 روز شنبه 3 شهریور 97 در شهرستان نجف آباد اصفهان برگزار شد. مراسم سومین روز درگذشت آن مرحومه یکشنبه 4 شهریور 97 ساعت 9 تا 11:30 در بیت العباس نجف آباد و مراسم هفتمین درگذشت پنجشنبه 8 شهریور 97  ساعت 8:30 تا 11:30 در مسجد حاج یوسف نجف آباد برگزار خواهد شد.
همچنین مراسم یادبود آن مرحومه با حضور خانواده ایشان روز سه شنبه 6 شهریور 97 از ساعت 11:45 تا 13 در نمازخانه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در تقاطع بلوار کشاورز و خیابان قدس برگزار خواهد شد.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی