زمان برگزاری آزمون و لینک آزمون کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی اعلام شد

دانشکده مجازی در اطلاعیه ای زمان برگزاری و لینک ورود به آزمون کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، این دانشکده برای متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد مجازی یادگیری الکترونیکی طی اطلاعیه ای زمان برگزاری و لینک ورود به این آزمون را اعلام کرد.
توضیح اینکه بخش علمی آزمون کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی روز چهارشنبه ۲۲ مرداد 99 از ساعت ۱5 تا ۱5:3۰ برگزار خواهد شد که لینک شرکت در آزمون در انتهای خبر درج شده است.‌
آزمون راس ساعت ۱5 از طریق سامانه آزمون های الکترونیک دانشگاه فعال خواهد شد و راس ساعت مقرر اتمام می یابد. زمان آزمون به هیچ عنوان افزایش نخواهد یافت، بنابراین لطفا برنامه ریزی لازم برای شرکت در آزمون راس ساعت مقرر توسط متقاضیان محترم صورت پذیرد. سوالات آزمون به صورت چند گزینه ای خواهد بود.
لینک شرکت در آزمون:     https://exam.tums.ac.ir/
توجه: لطفا یک روز قبل از آزمون با کد ملی به عنوان کد کاربری و پسورد وارد لینک آزمون شوید، در صورت عدم امکان ورود یا مشاهده مغایرت با مشخصات متقاضی آزمون با شماره 42036001  داخلی 101 مهندس شراره برهانی تماس بگیرید
.

آذر شهبازی