پنجمین جلسه شورای اجرایی سی و دومین همایش بین المللی بیماری های کودکان در مرکز طبی کودکان

پنجمین جلسه شورای اجرایی سی و دومین همایش بین المللی بیماری های کودکان در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز دوشنبه 31 شهریور 99 با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس همایش، دکتر وحید ضیایی قائم مقام رئیس همایش، دکتر محمدتقی مجنون مسئول دبیرخانه، دکتر احسان آقایی مقدم مسئول بخش بین الملل، نازیلا خلیل زاده دبیر اجرایی همایش پرستاری، دکتر بهداد قریب عضو هیئت علمی و ثنا کاظمی عضو اجرایی همایش پرستاری و لیلا یوسفی مسئول روابط عمومی در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.
در این جلسه درخصوص برنامه ریزی های انجام شده در خصوص پانل های علمی همایش در هر بخش بحث و تبادل نظر شد.
دکتر مجنون به بیان برنامه ریزی های صورت گرفته در بخش فارسی همایش پرداخت.
دکتر آقایی برنامه های انجام شده در بخش بین الملل را مرور کرد.
خلیل زاده از برنامه ریزی های انجام شده در بخش پرستاری و پانل های علمی سخن گفت.
در ادامه در خصوص نحوه اطلاع رسانی و تهیه بنرهای اطلاعاتی از هر پانل علمی و انتشار آن در فضای مجازی و سایت بحث و تبادل نظر شد.
برگزاری نشست خبری و مکاتبه با دانشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت.
سی و دومین همایش بین المللی بیماری های کودکان 1 تا 4 آبان ماه و هجدهمین همایش پرستاری کودکان و برنامه های بین الملل از 13 تا 16 آبان ماه 99 به صورت مجازی در مرکز طبی کودکان برگزار خواهد شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی