• تاریخ: 1398/11/25 - 14:10
  • بازدید : 2140
  • زمان : 1 دقیقه

شرایط داوطلبان جوایز آموزشی هجدهمین جشنواره ابن‌سینا بررسی شد

در جلسه کمیته داوران بخش آموزش هجدهمین جشنواره ابن‌سینا، شرایط 90 کاندیدای جوایز آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.

گالري عکس
در این جلسه که 11 دی 95 در سالن شورای معاونت آموزشی تشکیل شد، هیات داوران، رزومه و شرایط هریک از داوطلبان را مورد بحث و بررسی قراردادند.
در حاشیه این نشست دکتر میرزازاده مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، زمان برگزاری جشنواره را 13 بهمن اعلام کرد و گفت: در این دوره جشنواره 42 نفر در جایزه حکیم جرجانی، 12 نفر برای جایزه پیشکسوت آموزشی، 17 نفر در جایزه تلاشگر جوان و یک عمر تلاش در آموزش پزشکی و 16 نفر در جایزه ابن‌سینای بزرگ از سوی خود، همکاران و دانشکده‌ها کاندیدا شدند.
وی یادآور شد، جایزه ابن‌سینای بزرگ به اعضای هیات علمی غیر از دانشگاه علوم پزشکی تهران که چهره برجسته و شناخته شده‌ای هستند تعلق می‌گیرد.
دکتر میرزازاده تعداد برگزیدگان این حوزه را حدود 15 نفر برشمرد و افزود: به‌طور معمول یک برگزیده در جایزه ابن‌سینای بزرگ، یک برگزیده جایزه تلاشگر جوان و یک عمر تلاش در آموزش پزشکی، 3 برگزیده در جایزه پیشکسوت آموزشی و 10 برگزیده در جایزه حکیم جرجانی خواهیم داشت.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش با اشاره به روند داوری جشنواره گفت: کمیته داوران بخش آموزش، دو برابر تعداد برگزیدگان را برای تصمیم‌گیری نهایی به هیات داوران مرکزی که روز سه شنبه برگزار می‌شود معرفی می‌کند تا برگزیدگان این دوره از بین آنها انتخاب شوند.
وی با بیان اینکه امسال تغییری در آیین‌نامه ایجاد نشده است افزود: با توجه به اینکه آیین‌نامه جشنواره دو سال پیش موردبازنگری قرار گرفت امسال تغییری در آن نداشتیم.
دکتر میرزازاده به بیان جوایز امسال حوزه آموزش پرداخت و گفت: به منتخبین با توجه به نوع حیطه‌ای که در آن برگزیده می‌شوند، حدود 2 میلیون تومان جایزه نقدی، سه میلیون تومان کمک‌هزینه شرکت در همایش و حدود 8 میلیون تومان گرنت اجرای طرح‌های توسعه‌ای اهدا می‌شود که البته جزئیات آن بر اساس نوع جایزه تفاوت‌هایی دارد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سيد ميثم عطري

  • کد خبر : 65184
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی