برگزاری کلاس آموزشی در هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

با هماهنگی کارشناس شیر مادر واحد سلامت خانواده و به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر (10-16 مرداد1402)، کلاس آموزشی برای بهورزان شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کلاس آموزشی چهارشنبه 18 مرداد 1402 با حضور شبنم کلاهچی، مربی کشوری برنامه تغذیه با شیر مادر مرکز خدمات جامع سلامت انبیا و بهورزان خانه های بهداشت شبکه برگزار شد.

در ابتدا کلاهچی بیان کرد: اعتصاب شیرخوار می‌تواند حتی برای مادرانی که شیردهی بسیار موفقی دارند نیز پیش بیاید هرچند با صبر و پشتیبانی می‌توانید این مشکل را حل کرده و بهتر است سعی کنند در طول اعتصاب، دیگر برنامه‌های روتین کودک را به صورت عادی حفظ کرده و به او توجه بیشتری داشته باشند.

وی در ادامه افزود: امتناع از خوردن شیر مادر معمولاً بین دو تا پنج روز طول می‌کشد، اما گاهی می‌تواند بیشتر از این نیز ادامه داشته باشد و شیر نخوردن می‌تواند برای کودک و مادر ناراحت‌کننده بوده و راه‌ حل بسیار مهمی که در مورد امتناع نوزاد از خوردن شیر مادر وجود دارد، این است که تلاش برای شیردهی به کودک را ادامه دهند.

در پایان به سوالات همکاران در این مورد پاسخ داده شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده