برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص شاخص های داوری محور ادبی و هنری جشنواره دانشجویی ابن سینا
جلسه همفکری در ارتباط با شاخص ها و عناوین داوری محور فرهنگی در بخش ادبی و هنری، با حضور دکتر خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه صبح روز دوشنبه 9 دی ماه 98 در دفتر مدیر امور هنری و فوق برنامه با حضور داوران و کارشناسان بخش ادبی و هنری ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار و پس از گزارش محمدی در خصوص فعالیت های صورت گرفته در ماه گذشته و مصوباتی که مسئولان کمیته های اجرایی می بایست پیگیری کنند، آغاز شد.
در ادامه، مدیر هنری و فوق برنامه بررسی شاخص های داوری بخش ادبی و هنری را به عنوان یکی از فعالیت های مهم این مدیریت دانست و از همکاران خواست با همفکری و هم افزایی بیشتر، شاخص های مرتبط را بازنگری کنند.
وی افزود: این شاخص ها باید اولا بسیار شفاف باشد تا دانشجویان شرکت کننده در جشنواره دانشجویی ابن سینا بتوانند به راحتی رزومه و مستندات خود را بارگذاری و ارسال کنند و همچنین داوران نیز بتوانند بر مبنای شاخص های تعریف شده، کارشناسی بهتری داشته باشند.
همچنین، نقطه نظرات کارشناسان جمع آوری و معیارهای داوری تعیین شد و برای بهبود و اثربخشی این محور از جشنواره مقرر شد، پیشنهاد امتیاز و وزن دهی به تمامی فعالیت های دانشجویی توسط اعضاء انجام و در جلسه آینده تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.
توضیح اینکه، ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در بخش های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی (قرآن و عترت و نماز، هنری و ادبی)، ورزشی، اجتماعی (فعالیت های داوطلبانه و عام المنفعه، فعال حوزه فرهنگی اجتماعی، تعهد حرفه ای)، بین الملل (دانشجویان خارجی) و دانشجوی نمونه و جامع از تاریخ 5 تا 30 دی ماه سال جاری درحال برگزاری است و دانشجویان علاقمند می توانند با مراجعه به وب سایت جشنواره به آدرسhttp://avicennastu.tums.ac.ir در همه محورها با دیگر دانشجویان به رقابت بپردازند.
خبرنگار: علی محمدی فیض آباد
ارسال به دوستان