مسابقه شرح خطبه غدیر برگزار می شود

پایگاه پیراپزشکی و داروسازی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه شرح خطبه غدیر را به مناسبت عید ولایت برگزار می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، علاقه مندان به شرکت در این مسابقه تا روز پنجشنبه 7 مرداد 1400 همزمان با عید سعید غدیرخم، فرصت دارند تا با مراجعه به کانال بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نشانی t.me/sbtums_ir نسبت به دریافت متن و صوت قرائت خطبه غدیر و شرح خطبه در 8 قسمت اقدام و با تکمیل فرم سئوالات و ارسال آن به آدرس بالا در این مسابقه شرکت کنند.
توضیح اینکه، به ۳ نفر از شرکت کنندگان با بیشترین پاسخ صحیح در آزمون نهایی روز عید غدیر و همچنین به قید قرعه به ۳ نفر از شرکت کنندگان در پرسشنامه های روزانه، هدایای نقدی و غیر نقدی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
برای دریافت پوستر مسابقه شرح خطبه غدیر، اینجا کلیک کنید.