نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: هریک از معاونت ها و مدیریت های دانشگاه علوم پزشکی تهران در این دوره عملکرد بی نظیری داشتند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت رئیسه گفت: هریک از معاونت ها و مدیریت های دانشگاه در این دوره عملکرد بی نظیری داشتند و درنتیجه فعالیت های آنان، توفیقات بزرگی حاصل شده است.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست 20 خرداد 1403، با اشاره به 4 مولفه تاثیرگذار در آینده پژوهی، شامل روندها، رویدادها، اقدامات و تصورات، گفت: روندها بر پیوستگی تاریخی و  رویدادها بر گسستگی‌های تاریخی دلالت دارند. روندها تغییرات منظم پدیده‌ها را در گذر زمان  نشان می دهند که تا آینده ادامه می یابد؛  اما برخلاف آن، رویدادها پیشامدهای غیرقابل پیش بینی  هستند که بر آینده تاثیر می‌گذارند.
دکتر قناعتی تصورات را ترسیم آینده و اقدامات را عملکردی براساس تصورات آینده دانست و تاکید کرد: حتی دقیق ترین آینده پژوهی ها، تحت تاثیر عوامل پیش بینی نشده، دست خوش تغییر شده اند. برای نمونه برنامه ای که سازمان ملل برای ریشه کنی فقر تا سال 2030 تدوین کرده بود تحت تاثیر همه گیری کووید 19 قرار گرفت.
رئیس دانشگاه، با اشاره به جمله ای از صاحبنظران آینده پژوهی مبنی براینکه «در برابر خورشید هیچ چیز پنهان نیست» گفت: خورشید را می توان به خداوند عالم تعبیر کرد. براساس آیه «و منْ یتّق اللّه یجْعلْ له مخْرجاً و یرْزقْه منْ حیْث لا یحْتسب و منْ یتوکّلْ على اللّه فهو حسْبه إنّ اللّه بالغ أمْره قدْ جعل اللّه لکلّ شیْ‏ءٍ قدْراً» خداوند افق‌هایی را  برای آینده انسان در نظر گرفته است که آدمی به سبب علم محدود خود از آن آگاه نیست و توقع آن را ندارد.
دکتر قناعتی در تکمیل این بخش از سخنان خود افزود: اگرچه در مدیریت باید براساس برنامه عمل کرد اما با توکل به خدا می توان ریسک پذیر بود و دربرابر رویدادهای احتمالی واکنش درست نشان داد و کارها را پیش برد.
رئیس دانشگاه با اشاره به تدوین کتاب دستاوردهای دانشگاه در این دوره مدیریتی گفت: هریک از معاونت ها و مدیریت های دانشگاه در این دوره عملکرد بی نظیری داشتند و درنتیجه فعالیت های آنان، توفیقات بزرگی حاصل شده است.
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تدوین دقیق دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه، گفت: این بودجه سهم همه واحدهای دانشگاه است باید خودمان را موظف بدانیم اعتبار مورد نیاز برنامه ها تامین شود و در همین حال، تفاهم نامه ها را به گونه ای تدوین کنیم که مبنای عملکرد واحدها قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه با تاکید براینکه دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست و هدف  اصلی آن تامین سلامت و ارایه خدمات مورد نیاز جامعه است گفت: هرچند جریان مالی باعث حرکت و ارتقا دانشگاه می شود اما به جای اولویت قرار دادن سودآوری باید ارایه بهترین خدمات سلامت در اولویت قرار بگیرد.
تشریح دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه

در ادامه، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، بندهای پیش نویس دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه در سال 1403 را تشریح کرد و اعضای هیئت رئیسه درخصوص موارد مطرح شده نقطه نظرات خود را بیان کردند.
کسب رتبه دوم کشوری در عرصه جوانی جمعیت
دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه نیز ضمن تبریک به همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران از کسب رتبه دوم دانشگاه در زمینه جوانی جمعیت در بین ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران در کارنامه جوانی جمعیت امتیاز بالای 80 را کسب کرده و حائز رتبه دوم کشوری و تندیس طلا شده است که این مهم با تلاش همه کمیته های ۱۰ گانه در قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه محقق شده است.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی