آخرین همایش مشترک کوهپیمایی دانشجویان پسر در سال 1400 برگزار شد

چهارمین همایش مشترک کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران، با مشارکت حداکثری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، چهارمین همایش کوهپیمایی مشترک دانشجویان پسر منطقه 10 آمایشی شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهیدبهشتی و علوم بهزیستی و توانبخشی، روز جمعه 13 اسفند 1400 با شرکت 48 دانشجوی پسر از دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران، در اردوگاه الزهرا (س) برگزار شد.
در ابتدای برنامه دکتر محمد کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت در خصوص جغرافیای منطقه و نوع مسیر تعیین شده، سخنانی را ایراد کرد.
در ادامه پس از طی مسیر تعیین شده، مسابقات ورزشی طناب زنی، طناب کشی، فریزبی و والیبال برای دانشجویان برگزار شد که شور و نشاط ویژه ای به دانشجویان وارد کرد.
همچنین، با فرا رسیدن وقت نماز ظهر و عصر و با امامت ‌حجت‌الاسلام پورموسوی، نماز جماعت در نمازخانه اردوگاه برپا شد.
از نکات قابل توجه در آخرین همایش کوهپیمایی، حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بر سر مزار مطهر شهدای گمنام در کهف الشهدای تهران بود و دانشجویان خارجی و ایرانی با نثار فاتحه با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کردند.
توضیح اینکه، محمد سلیمانی رئیس اداره رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت، مهرداد عجم مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و امین نصیری معاون پشتیبانی تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این همایش دانشجویان را همراهی کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان