امضای تفاهم نامه مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با موسسه فرهنگی ورزشی ایران خودرو

در راستای گسترش خدمات تخصصی پزشکی ورزشی در کشور، مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه فرهنگی ورزشی ایران خودرو( باشگاه پیکان) تفاهم نامه همکاری امضا و فاز اول کلینیک پزشکی ورزشی این باشگاه را افتتاح کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی این دانشگاه به عنوان یکی از مراکز فعال تحقیقاتی، آموزشی و درمانی در حوزه پزشکی ورزشی در راستای توسعه خدمات پزشکی ورزشی در کشور به ویژه در ورزش حرفه‌ای اقدام به همکاری با مجموعه های ورزشی در کشور کرده است.

در جلسه ای که روز دوشنبه 22 اسفند 1401 در باشگاه پیکان و با حضور دکتر رامین کردی، رئیس مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی و رئیس انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران و دکتر محمد حسین پورغریب شاهی، متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر این انجمن و نیز اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولان باشگاه پیکان برگزار شد، موضوعات مختلفی در حوزه پزشکی ورزشی مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

در این جلسه، اعضای کمیته پزشکی حاضر در جلسه، پیشنهادها و نقطه‌نظرات خود را راستای گسترش خدمات پزشکی ورزشی اعلام کردند.

دکتر رامین کردی، رئیس مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران بر توانمندی فارغ‌التحصیلان رشته پزشکی ورزشی در ارایه خدمات تخصصی به ورزشکاران حرفه‌ای در کشور تاکید کرد و گفت: در حال حاضر جمعی از متخصصان در کشور در فدراسیون های ورزشی از جمله فوتبال، والیبال، دوچرخه‌سواری، بدنسازی و ... در حال خدمت به ورزشکاران عزیز هستند.

سپس مهندس عباسی بر اهمیت مسائل درمانی، پیشگیری و پژوهشی در حوزه ورزش تاکید کرد و گفت: تشکیل کمیته پزشکی، یکی از اتفاقات خوب و کم‌نظیر در ورزش کشور است که می‌تواند حاصل و نتایج مثبتی برای باشگاه در پی داشته باشد.

در ادامه مهندس عباسی احکام اعضای کمیته را اهدا کرد و تفاهم‌نامه ای بین باشگاه پیکان و مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به امضا رسید.

مهم‌ترین بخش این تفاهم‌نامه، فعالیت‌های کمیته پزشکی در حوزه پژوهشی، آموزشی، درمانی و پزشکی ورزشی برای همه تیم‌های حرفه‌ای، آکادمی، کارگری و... بود تا در بحث ارتقای سلامت خانواده بزرگ ایران خودرو، گامی بزرگ برداشته شود.

در نهایت، اعضای کمیته به همراه هیئت مدیره باشگاه با مراجعه به سالن شماره یک، از کلینیک باشگاه دیدن و فاز اول  کلینیک پزشکی ورزشی را افتتاح کردند.

توضیح اینکه باشگاه پیکان در حال تلاش است تا یکی از بزرگ‌ترین مراکز درمانی در حوزه پزشکی ورزشی را با همکاری اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران  مورد بهره‌برداری قرار دهد تا علاوه بر خدمت به ورزشکاران باشگاه، سایر ورزشکاران حرفه‌ای نیز بتوانند از امکانات کلینیک پزشکی ورزشی باشگاه پیکان استفاده کنند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی