انجام حرکات ورزشی وکششی در مدارس شهرستان اسلامشهر

به‌منظور حفظ، تأمین و ارتقا سلامت جسمی روانی و اجتماعی و معنوی دانش آموزان در مقطع ابتدایی برنامه حرکات کششی در تمام‌ روزهای هفته در مدارس ابتدایی شهرستان اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  اجرای این برنامه به ‌منظور حفظ، تأمین و ارتقا سلامت جسمی روانی و اجتماعی دانش آموزان در تمام‌ روزهای هفته در مدارس ابتدایی شهرستان اجرا می‌شود که دانش آموزان در کلاس درس با همراهی معلم خود حرکات  کششی را اجرا می‌کنند.

سارا حاصلی، کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس گفت: این برنامه  باهدف حفظ شادابی و نشاط دانش آموزان انجام می‌شود. در راستا اجرای هر چه ‌بهتر این برنامه مراقبین سلامت پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت به مدارس تحت پوشش خود مراجعه کرده و چک ‌لیست مربوطه را تکمیل می‌کنند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده