بازدید رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از خوابگاه دانشجویان بین الملل نرگس

رئیس و پزشک مرکز بهداشت و درمان معاونت دانشجویی فرهنگی، باهدف بررسی روند اجرای پروتکل های بهداشتی مبارزه با کرونا و معاینه و ویزیت دانشجویان ساکن خوابگاه بین الملل نرگس، از این خوابگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این بازدید روز سه شنبه 31 تیرماه 99 باحضور دکتر حبیبی رئیس مرکز بهداشت و درمان و رحیمی پزشک درمانگاه کوی و با هدف ارائه خدمات درمانی به دانشجویان بین الملل در راستای حفظ سلامت آنان در ارتباط با بیماری کووید 19 انجام شد.
دکتر حبیبی پس از بررسی های محیطی، توصیه هایی در خصوص شرایط قرنطینه دانشجویان مشکوک و روش های صحیح گندزدایی و پیاده سازی پروتکل های مبارزه با بیماری به سرپرست خوابگاه ارائه کرد.
در ادامه، دکتر رحیمی به معاینات پزشکی دانشجویان مبتلا به کووید 19 و دانشجویان مشکوک پرداخت و نیز توصیه هایی را درصورت مشاهده موارد مشکوک به سرپرست خوابگاه ارائه داد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان