بازدید هیئت دانشگاه ایندیانا آمریکا از پژوهشکده علوم دندانپزشکی

معاون روابط بین الملل و معاون پژوهشی دانشگاه ایندیانا از پژوهشکده علوم دندانپزشکی و مراکز تحقیقاتی تابعه دیدن کردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم دندانپزشکی ، دوشنبه 12 مرداد 95، دکتر Michael Josef Kowolik، معاون امور اعضای هیئت‌علمی و روابط بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایندیانا، دکتر Tien-Min Gabriel Chu، معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایندیانا از پژوهشکده علوم دندانپزشکی و مراکز تحقیقاتی تابعه دیدن کردند.
دکتر محمدصادق احمد آخوندی رئیس مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی، دکتر شهرو اعتمادمقدم سرپرست روابط بین‌الملل،دکتر مژگان علاءالدینی سرپرست آزمایشگاه‌های مرکز تحقیقات دندانپزشکی و دکتر سیما شهابی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی بازدیدکنندگان را همراهی کردند.
این بازدید از آزمایشگاه‌های مرکز تحقیقات  دندانپزشکی شامل آزمایشگاه سلولی –مولکولی، اورال میکروبیولوژی ،مطالعات حیوانی  و آزمایشگاه مواد دندانی و همچنین مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی صورت گرفت و توانمندی‌های این مراکز  به دکتر Michael Josef Kowolik و دکتر Tien-Min Gabriel Chu معرفی و کاربرد هریک از دستگاه‌ها توضیح داده شد.این بازدید با پرسش و پاسخ و گفتگوی میان دو طرف پایان یافت.

انعقاد تفاهم‌نامه مشترک پژوهشکده علوم دندانپزشکی و دانشگاه جنوا ایتالیا

گالری عکس
این نشست با حضور دکتر عباس منزوی رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی، دکتر محمدصادق احمد آخوندی رئیس مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی، دکتر محمدحسین نکو فر مدیر توسعه روابط بین‌الملل دانشگاه، دکتر شهرو اعتماد مقدم سرپرست روابط بین الملل پژوهشکده، دکتر سیما شهابی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی و دکتر هومن ابراهیمی عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی، دکتر آنجل ماسایو مدیر سرویس روابط بین‌الملل، دکتر استفانو بندیچنتی مدیر گروه بخش دندان پزشکی ترمیمی دانشگاه جنوا برگزار شد.

سمیه  عبدالمالکی

سمیه عبدالمالکی