• تاریخ انتشار : 1403/08/07 - 11:38
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسات آموزشی به مناسبت هفته سلامت بانوان در درالقرآن، حسینیه و مساجد شهرستان اسلامشهر

به مناسبت هفته سلامت بانوان، جلسات آموزشی در درالقرآن، حسینیه و مساجد شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، به مناسبت هفته سلامت بانوان جلسات آموزشی به همت مراقبین سلامت پایگاه شماره2 مراکز خدمات جامع سلامت موسی آباد و قاسم آباد برای عموم مراجعین به دارالقرآن، حسینیه و مساجد برگزار شد. در این جلسات ضمن آموزش نحوه صحیح معاینه سینه،  مطالبی در خصوص خود آزمایی پستان، پیشگیری از سرطان های شایع در زنان، غربالگری سرطان پستان، اهمیت ارتقا و سواد سلامت زنان ارائه شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
محسن عصمتی