برگزاری جلسه ماهیانه بهورزان و تقدیر از بهورزان برتر در شهرستان اسلامشهر

همزمان با برگزاری جلسه بازآموزی بهورزان در آبان ۱۴۰۲، با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از بهورزان برتر تقدیر شد.

برگزاری جلسه ماهیانه بهورزان و تقدیر از بهورزان برتر در شهرستان اسلامشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در جلسه بازآموزی بهورزان که سه‌شنبه ۲ ابان ۱۴۰۲ برگزار شد در ابتدا جلسه آموزشی با دو موضوع خطرسنجی – دیابت و پیشگیری از خودکشی برگزار شد.
در ادامه دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه ضمن حضور در جلسه با بهورزان در خصوص ارتقا شاخص ها -برنامه خطرسنجی و اهمیت آن با اولویت انجام 100 درصدی این برنامه برای گروه هدف گفتگو کرد و بهورزان نیز مشکلات خود را مطرح کردند.
در پایان جلسه دکتر عباسی از ۶ بهورز برتر پایش های خانه‌های بهداشت در سال ۱۴۰۱ که رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند و بهورز رتبه اول آزمون جامع بهورزی تقدیر کرد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی