برگزاری جلسه کمیته انطباق امور فنی و امور اداری موسسات

اولین جلسه کمیته انطباق امور فنی و امور اداری موسسات با شرع مقدس در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین جلسه انطباق در سال 1402 شنبه 23 اردیبهشت ماه 1402 با حضور نمایندگانی از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دفتر امور زنان، مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه و معاونت های درمان، فرهنگی و دانشجویی و نمایندگانی از بیمارستان های یاس، آرش و نیز سایر اعضای کمیته در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در ابتدا زهرا اوجاقلو کارشناس انطباق معاونت فرهنگی و دانشجوی درباره دستور جلسه توضیحاتی ارائه و در ادامه به چالش های انطباق در مراکز درمانی و نیز مشکلات ناهمگن بودن پزشک در واحدهای سونوگرافی بیمارستان های آرش و زنان اشاره کرد.
در ادامه نمایندگان بیمارستان های آرش و یاس کمبود دستیار خانم در واحدهای سونوگرافی بیمارستان را از مشکلات دانستند و دکتر حسن هاشمی مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه درباره این مشکلات سخن گفت.
در پایان دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر عزیز رسولی مدیر نظارت معاونت درمان پیشنهاداتی ارائه دادند و دکتر حسن هاشمی و دکتر نیلوفر ایوبی یزدی معاون گروه رادیولوژی برای حل مشکلات کمبود دستیار رادیولوژی خانم، جلسه داخلی با مسولین و روسای بخش های رادیولوژی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار خواهند کرد.
بنا بر تاکید اعضای کمیته فنی و اداری مصوبات جلسات با هماهنگی سایر بیمارستان ها انجام شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان