برگزاری هفته سلامت در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

هفته سلامت دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اجرای طرح اطلاع رسانی عمومی سبک زندگی سالم سپری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، هفته سلامت سال 1402 با تأکید بر بهبود سلامت آحاد جامعه و با شعار سلامت برای همه، از شنبه 9 اردیبهشت ماه آغاز شد.
دانشکده طب ایرانی همچون سال های گذشته، برمبنای روزشمار این هفته و با تمرکز بر آگاهی رسانی به عموم جامعه، این هفته را برگزار کرد.
مباحثی چون سبک زندگی سالم و اصول حفظ الصحه، تغذیه سالم و راهکارهای تندرستی، توصیه های طب ایرانی برای پیشگیری از بیماری ها، راهکارهای طب ایرانی در تقویت باروری و بارداری سالم و همچنین آشنایی با فعالیت ها و خدمات سلامتکده های طب ایرانی، از آغاز هفته سلامت ازطریق توزیع بروشورها و پمفلت های عمومی و تخصصی و نیز ارائه خدمات مشاوره ای به عموم جامعه و به ویژه مراجعان سلامتکده ها در دانشکده طب ایرانی ارائه شد.
خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی