• تاریخ انتشار : 1398/02/09 - 12:05
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارآموزی وجلسه آموزشی دانشجویان ارشد پرستاری سالمندی در شهرستان اسلامشهر

دانشجویان ارشد پرستاری دانشگاه شاهد با ساختار مراقبت‌های ویژه سالمندان در واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دانشجویان ارشد پرستاری دانشگاه شاهد برای کارآموزی و آشنایی با ساختار مراقبت‌های ویژه سالمندان به شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر یکشنبه 8 اردیبهشت  مراجعه کردند.
در این برنامه ابتدا در خصوص مراقبت‌های ادغام یافته سالمندان و برنامه بهبود شیوه زندگی در سالمندان صحبت شد و سپس با سامانه سیب و نحوه ارائه خدمت و گزارش‌گیری از سامانه سیب آشنا شدند.
در ادامه کارشناس برنامه سالمندان شبکه به توضیح پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های کشوری و منابع آموزشی موجود پرداخت و در خصوص برنامه‌های ستاد شبکه و اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت در برنامه سالمندان، نحوه پایش های محیطی، نحوه برگزاری دوره‌های بازآموزی برای گروه‌های هدف و تحلیل‌های کارشناسانه در ارتقاء برنامه سالمندان در راستای سیاست‌های کشوری مطالبی ارائه کرد.
در پایان نیز دکتر مجیده هروی، دانشیار دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه شاهد تهران سؤالاتی در خصوص برنامه‌های عنوان‌شده مطرح کرد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز