برگزاری کارگاه های آموزشی راه های ایجاد انگیزه، مقابله با خلق منفی و مدیریت استرس در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه های آموزشی سلامت روان در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی،  کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: مریم عظیمی،کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء امام رضا (ع)، کارگاه آموزشی راه های ایجاد انگیزه را برای کارکنان این مرکز برگزار کرد. وی در خصوص تعریف، راه های افزایش و ایجاد انگیزه در کار و زندگی برای دستیابی به موفقیت و رضایت، مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه افزود: عظیمی، کارگاه آموزشی راه های مقابله با خلق منفی را برای دانشجویان پرستاری دانشگاه ارتش در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا امام رضا(ع)  برگزار کرد. افسردگی تعریف و راه های مقابله با خلق منفی در این کلاس، آموزش داده شد.
همچنین عظیمی، کارشناس سلامت روان این مرکز در کارگاه آموزشی مدیریت استرس در خصوص اهداف مدیریت استرس ،علل و اثرات استرس و شناسایی منابع استرس برای مراجعان مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی