• تاریخ انتشار : 1394/07/29 - 13:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه آموزشی پدیکلوزیس برای اولیا دانش آموزان تحت پوشش مرکز بهداشتی درمانی بهرام‌آباد

مرکز بهداشتی درمانی بهرام‌آباد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر جلسه آموزشی پیشگیری از شیوع پدیکلوزیس ویژه اولیا دانش آموزان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلي فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در اين خصوص گفت: با شروع سال تحصیلی و تجمع گروه عظیمی از دانش آموزان، شیوع و انتقال شپش اوج می‌گیرد، که آموزش یکی از راه‌های مهم برای پیشگیری هست. در این راستا جلسه آموزشی ویژه اولیا دانش آموزان مدرسه حسین گزی مهر 94 در سالن همایش شبکه برگزار شد.
 وي در ادامه افزود: حميرا فرهادي، رابط سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در این جلسه در خصوص راه‌های انتقال پدیکلوزیس مطالبی را عنوان و همین‌طور توصیه‌های بهداشتی لازم برای پیشگیری و همچنین نحوه استفاده از شامپو پرمترین برای درمان دانش آموزان مبتلا را بیان کرد./ق
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز