رئیس ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد

خدمت رسانی کادر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران به زائرین حسینی در ایام اربعین 1403 با حضور بیش از 300 نفر

دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران از ارائه خدمات سلامت توسط بیش از 300 نفر از کادر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام اربعین 1403 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی، جلسه هماهنگی برپایی درمانگاه ها و موکب های ارائه خدمات سلامت در کشور عراق ویژه ایام اربعین ساعت 6 شنبه 30 تیر 1403 در محل ستاد مرکزی مراسم اربعین دانشگاه برگزار شد.
دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این جلسه از برپایی درمانگاه ها و موکب های ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در کشور عراق مانند سال گذشته خبر داد و گفت: پیرو برپایی موفقیت آمیز درمانگاه ها و موکب های سلامت در سال گذشته، امسال نیز همکاران پرتلاش و خدوم خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب تیم های درمانی با رویکرد ارائه خدمات بهداشتی درمانی ضمن ارائه دستاوردهای حوزه سلامت با راه اندازی بیمارستان های سطح یک به کشور عراق اعزام خواهند شد و توان اجرایی کشور را در این آوردگاه جهانی به زائرین بیش از 70 ملیت دنیا ارائه خواهند داد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین افزود: جلسه هماهنگی اقدامات مورد نیاز و تعیین ساختار اجرایی درمانگاه ها و موکب های سلامت دانشگاه برگزار و اعضا ضمن ارائه نظرات، به تبادل نظر در خصوص موارد مطرح شده پرداختند. بر اساس مصوبه این جلسه کمیته های درمانی، پشتیبانی، فرهنگی، رسانه، ثبت نام، اعزام و انتظامات تشکیل و اعضای هر یک از کمیته ها مشخص شدند.
زمان حرکت دقیق تیم درمانی و اطلاعات تکمیلی این برنامه در قالب اطلاعیه های رسمی ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه به اطلاع علاقه مندان خواهد رسید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی