نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: ستاره قطبی دانشگاه، تربیت انسان کامل است

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از بررسی گزارش پیشرفت داشبورد مدیریتی و نحوه تدوین شاخص‌های کلیدی ارزیابی عملکرد معاونت توسعه گفت: هدف اصلی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران تربیت طبیب‌هایی همانند دکتر یلدا است که نماد علم، اخلاق و معرفت باشند.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 10 دی 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با گرامیداشت شهادت سردار سلیمانی گفت: برنامه‌ریزی، سازماندهی و دقت مدیریت سردار سلیمانی  قابل توجه بود و تاسی از روش و منش ایشان می‌تواند برای ما راهگشا باشد.
دکتر قناعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را الگویی برای کشور دانست و افزود: این دانشگاه مزیت‌های بسیاری دارد که باعث شده  الگوی خوبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد و این هم باعث افتخار است و هم مسئولیت ما را دوچندان می‌کند.
رئیس دانشگاه بر برپایی نمایشگاه دائمی دستاوردهای دانشگاه تاکید کرد و افزود: برپایی این نمایشگاه در بیمارستان حضرت مهدی (عج) را سرعت ببخشید تا دستاوردهای دانشگاه در معرض دید جامعه علمی قرار گیرد.
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستور جلسه، بر طراحی داشبورد مدیریتی بر مبنای اطلاعات صحیح تاکید کرد و گفت:هرچه داشبوردها دقیق‌تر باشد بینش، نفوذ و تصمیم‌گیری مدیریت بهتر خواهد بود.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه داشبورد مدیریتی باعث می‌شود فرایندهای ناقص اصلاح شوند افزود: بخشی از وقت خود را صرف مطالعه تجربیات این حوزه کنید تا مدل موفقی طراحی شود.
دکتر قناعتی هدف از طراحی داشبورد مدیریتی و شاخص‌های کلیدی را شناسایی ستاره قطبی دانشگاه دانست و گفت: ستاره قطبی دانشگاه، تربیت انسان کامل است. در واقع هدف اصلی دانشگاه تربیت طبیب‌هایی همانند دکتر یلدا است که نماد علم و اخلاق و معرفت باشند.
بررسی دستور جلسه
در ادامه نشست دکتر سید احمد رضایی مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، با نمایش قسمت های مختلف سامانه داشبورد مدیریتی دانشگاه، گزارش پیشرفت احصا شاخص ها و جمع آوری اطلاعات مربوطه را ارایه کرد.
سپس دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه درخصوص اهمیت تدوین شاخص های کلیدی ارزیابی عملکرد معاونت توسعه (KPI) و شناسایی فرایندهای کلیدی معاونت توسعه و دکتر ابراهیم جعفری پویان از مجریان طرح تدوین شاخص های کلیدی ارزیابی عملکرد معاونت توسعه، درخصوص سیر مطالعاتی و گام های اجرایی آن توضیح دادند.
پیش از دستور
پیش از دستور نیز حجت الاسلام و المسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، فرازهایی از نامه امیرالمومنین به مالک اشترک را تفسیر کرد.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی