دیدار رئیس و مسئولان کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون بین الملل بیمارستان فارابی

رئیس و مسئولان کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون بین الملل بیمارستان فارابی با هدف هماهنگی برگزاری دوره های آموزش زبان های خارجی در این بیمارستان، با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، زمینه های همکاری این مرکز و کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه 16 بهمن 1398 در جلسه مشترکی با حضور دکتر کوروش جعفریان، مشاور معاون بین‌الملل و رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه و دکتر محمد سلیمانی، معاون بین الملل بیمارستان بررسی شد.
رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه در این جلسه که دکتر سکینه شب بیدار. معاون آموزشی و مشاور اجرایی کالج بین الملل و دکتر عنایت الله شعبانی رئیس کرسی زبان های خارجی این کالج نیز حضور داشتند، با معرفی برنامه‌های این مجموعه، فرصت‌های پیشرو برای کاهش خلأهای آموزشی و مهارتی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان را تشریح کرد.
در ادامه درباره امکان برگزاری دوره زبان های خارجی برای اعضای هیئت علمی، دستیاران و کارکنان بیمارستان، هماهنگی برگزاری دوره های الکترونیکی آموزش زبان خارجی، اصلاح ساختار سایت انگلیسی بیمارستان و برگزاری دوره کوتاه مدت آموزش زبان انگلیسی برای پرستاران و اجرای نیازسنجی آموزش زبان انگلیسی در بیمارستان گفتگو شد.
خبرنگار و عکاس: سید عباس قاضی میرسعید
معصومه  عزيزي