راه اندازی آشپزحانه ساختمان جدید بیمارستان رازی
آشپزخانه ساختمان جدید بیمارستان رازی بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا و با استفاده از جدیدترین و بهترین دستگاه ها مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، آشپزخانه بیمارستان رازی روز یکشنبه 1 اسفند 1400 به صورت آزمایشی شروع به کار کرد و روز شنبه 7 اسفند 1400 با حضور دکتر ابوالفضل زنده دل رئیس، دکتر هادی مخترع مدیر و دکتر ثریا ابراهیم پور متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی رسماً شروع بکار کرده و مورد بهره برداری قرار گرفت.
آشپزخانه بیمارستان رازی از بخش های مختلفی تشکیل شده است. همه بخش های این آشپزخانه شامل بخش های آماده سازی مواد اولیه ( گوشت قرمز، گوشت سفید و سبزیجات )، قسمت های مربوط به پخت تخصصی غذاهای ایرانی و بخش رژیم درمانی با اولویت پخت غذا با حفظ ریزمغذی ها و افزایش ارزش غذایی برای غذای بیماران خاص و رژیمی به تفکیک طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی شده است.
همچنین آشپزخانه دارای 4 سردخانه مجزا بوده و بخش های مختلف پشتیبانی، بهداشتی و انبارها بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا و با استفاده از جدیدترین و بهترین دستگاه ها در این آشپزخانه تجهیز شده است.
همچنین برای نگهداری موقت پسماندهای این واحد ، یک سردخانه مجزا در نظر گرفته شده است.
نظر دهید