زنگ نشاط و سلامت ورزش همگانی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران به صدا درآمد

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، برنامه ورزش همگانی را با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی این بیمارستان برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، برنامه ورزش همگانی در گرامیداشت روز خبرنگار و با عنوان 'زنگ نشاط و سلامت' به همت مدیریت تربیت بدنی و با همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، روز دوشنبه 14 مرداد 98 از ساعت 7 تا 8 با حضور دکتر رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر محمدحسین پورغریب مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دانشجویان، کارکنان و اساتید بیمارستان در محوطه مقابل پاویون مرکزی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
این برنامه با هدف ایجاد نشاط در محیط دانشگاه، توسعه ورزش همگانی در بین دانشگاهیان و ارتقای سطح سلامت برگزار و شرکت کنندگان با امیر اصالت مدرس ایروبیک و آمادگی جسمانی، به اجرای گروهی حرکات ورزشی و نرمش پرداختند.
همچنین، در پایان برنامه به 15 تن از شرکت کنندگان به قید قرعه، هدایایی اهدا شد.
خبرنگار و عکاس: نیلوفر کلانتری

فرزاد  سلطانپور