• تاریخ: 1398/11/25 - 13:54
  • بازدید : 349
  • زمان : کمتر از یک دقیقه

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر مراسم پرفیض زیارت عاشورا در ماه محرم برگزار کرد

به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مراسم پرفیض زیارت عاشورا در دهه دوم ماه محرم در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این مراسم باهمت واحد کمیته فرهنگی دوشنبه 4 آبان 94 در نمازخانه شبکه برگزار شد.
زینب ایمانی، دبیر کمیته فرهنگی شبکه گفت: در ماه‌های محرم و صفر، برگزاری زیارت عاشورا در مساجد، تکایا، حسینیه‌ها و مجالس عزای امام حسین (ع) به یک سنت تبدیل‌شده است، هرچند که در سایر ایام سال برگزاری زیارت عاشورا رونق دارد، اما در ماه عزای سالار شهیدان، بیشتر است.
وی در ادامه افزود: این شبکه نیز به مناسبت فرارسيدن ايام حزن و اندوه اهل‌بيت (ع) ماه محرم‌الحرام، به‌منظور سهيم شدن در غم مولايمان امام زمان (عج) در سوگ جدشان، مراسم پرفيض قرائت زيارت عاشورا برگزار كرد.
در اين مراسم پس از قرائت زيارت عاشورا و نوحه‌خوانی حاضرين ميهمان سفره اباعبدالله شدند.
توضيح اينكه اين مراسم به همت بانيان خير برگزار شد./ق
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز


  • کد خبر : 55079
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی